Designa din digitala dröm

Kommuner

Helhetslösningar för långsiktig framgång

About Us

Digital transformation för effektivare kommuner

Vi har mångårig erfarenhet av att samarbeta med kommuner runtom i Sverige. Vi har levererat skräddarsydda lösningar för både små och stora kommunprojekt – allt från intranät och personalverktyg till moderna webbplatser för invånarna.

Vi förstår de unika krav som offentliga verksamheter ställs inför och erbjuder flexibla lösningar anpassade för varje specifikt behov.

Oavsett om det gäller ett omfattande system eller en mindre uppgradering, erbjuder vi lösningar som förbättrar dina digitala upplevelser.

Vi strävar efter att vara en långsiktig partner som stöttar er utveckling och hjälper er att möta framtidens digitala krav.

Fler klick

Behovsanpassade tjänster för kommunala utmaningar

Vi förstår kommuners unika behov och anpassar våra lösningar därefter.

Kommuner står ofta inför utmaningar som kräver anpassade tekniska lösningar, vare sig det gäller intranät för intern kommunikation, medborgarportaler, externa webbplatser som måste vara lättillgängliga och användarvänliga eller annat. Vår styrka ligger i vår förmåga att lyssna på kommunens specifika behov och leverera funktionella och skräddarsydda lösningar.

Vi erbjuder allt från system för att förbättra den interna effektiviteten till plattformar som gör det enkelt för invånare att hitta och använda tjänster. Med vår kunskap hjälper vi er att skapa lösningar som inte bara löser dagens utmaningar utan även kan skalas och utvecklas i takt med förändrade behov och nya förutsättningar.

Fler klick

Lösningar för små ärenden och stora projekt

Flexibilitet för större utvecklingsprojekt

Vi har gedigen erfarenhet av att hantera stora utvecklingsprojekt, från omfattande systemutveckling till kompletta webbplattformar. Vår styrka ligger i vår förmåga att planera och driva projekt med tydliga milstolpar och kontinuerlig kommunikation med våra kunder. Genom ett nära samarbete säkerställer vi att varje aspekt av projektet anpassas efter era specifika behov, både tekniskt och organisatoriskt. Vårt mål är att leverera hållbara och framtidssäkra lösningar som hjälper er att möta både dagens och morgondagens utmaningar, allt med en stark fokus på kvalitet och långsiktig nytta.

Smidiga lösningar för mindre ärenden

Vi vet dock att alla projekt inte är stora och komplexa – ibland behövs snabba och kostnadseffektiva lösningar för mindre uppdateringar eller funktionaliteter. Vår arbetsmodell anpassar sig enkelt till småskaliga uppdrag, där fokus ligger på att leverera kvalitativa lösningar utan onödiga kostnader. Genom att ta betalt endast för den tid vi aktivt arbetar, kan ni känna er trygga med att vi alltid prioriterar era behov och levererar resultat på ett kostnadseffektivt sätt.

Våra framgångar

Utförda projekt: Våra succéhistorier med Kommuner

Se hur våra lösningar gjort skillnad för kommuner runt om i landet

SUCCÉFALL 1: Ai-stärkt design

Vimmerby kommun

Vimmerby kommun kom till oss med en intern design som de ville förverkliga på deras webbplats. Genom att använda Sitevision byggde vi deras sajt med hög precision och anpassade den för att möta deras specifika behov. Ett viktigt verktyg vi implementerade var ”rek.ai”, en funktion för att presentera de populäraste sidorna på webbplatsen, vilket förbättrade användarupplevelsen avsevärt.

Vi byggde sajten enligt principen ”hus i hus”, vilket möjliggör skapandet av undersajter utan att behöva starta från grunden. Detta tillvägagångssätt visade sig vara mycket effektivt och ledde till att vi även utvecklade Vimmerbygymnasium.se som en undersajt. Genom att använda Sitevision kunde vi leverera en flexibel och skalbar lösning som verkligen mötte Vimmerby kommuns behov.

SUCCÉFALL 2: Från vision till Sitevision

Åtvidabergs kommun

Åtvidaberg kommun samarbetade med en extern kommunikationsbyrå för att utveckla en ny design för deras webbplats. Vi tog över från designstadiet och byggde webbplatsen med hjälp av Sitevision. Genom en kontinuerlig dialog och ett nära samarbete kunde vi ständigt förbättra designen och säkerställa att alla kundens krav uppfylldes.

Tack vare Sitevisions flexibilitet och kraftfulla verktyg kunde vi skapa en webbplats som både är användarvänlig och funktionell. Sitevision visade sig återigen vara det perfekta verktyget för kommuner, och genom vårt samarbete kunde vi leverera en lösning som Åtvidaberg kommun är mycket nöjd med. Webbplatsen är nu en central informationspunkt för kommunens invånare, med förbättrad tillgänglighet och användarupplevelse.

SUCCÉFALL 3: Specialiserat intranät

Boxholms kommun

I över 15 år har vi stöttat Boxholm kommun med deras huvudsakliga hemsida samt deras bostadsbolags webbplats, Boxholmshus. När det blev dags att utveckla ett intranät, valde de återigen att samarbeta med oss. Vi använde Sitevision för att skapa en användarvänlig och effektiv plattform som tillgodoser kommunens behov.

En av de största utmaningarna i projektet var att utveckla specialiserad funktionaltitet som skilljde sig beroende på användare. Genom att utnyttja Sitevisions avancerade funktioner och vår tekniska kunnighet, kunde vi utveckla en sofistikerad lösning som effektivt hanterar detta behov. Denna funktionalitet säkerställer att rätt information når rätt personer, vilket förbättrar internkommunikationen och effektiviteten inom Boxholm kommun. Sitevision visade sig återigen vara ett utmärkt verktyg för kommuner, tack vare dess flexibilitet och anpassningsbarhet.

SUCCÉFALL 4: MODERNiserad design

Ödeshögs Kommun

Vi har i cirka 15 år stöttat Ödeshögs kommun med deras huvudsakliga hemsida, och när det blev dags att utveckla ett intranät vände de sig återigen till oss. Vid detta projekt var det viktigt att beakta den nya riktningen inom kommunal webbdesign, som går ifrån den traditionella vänster/höger-menyn då dessa menyer ofta är problematiska på mobila enheter. Istället valde vi att fokusera på en mobilanpassad struktur med genomgångssidor i helbredd och målsidor. 

Genom att använda Sitevision kunde vi skapa ett responsivt och användarvänligt intranät som fungerar smidigt på både datorer och mobila enheter. Denna moderna lösning säkerställer att Ödeshögs kommun kan erbjuda en effektiv och tillgänglig internkommunikation för sina anställda. Sitevision visade sig vara det perfekta verktyget för att möta dessa krav och leverera en lösning som verkligen fungerar för alla användare.

Kundröster

Vad våra kunder säger om Style4

En inblick i vårt samarbete med ledande företag och deras upplevelser med Style4.

”Under vårt femåriga samarbete har Style4 konsekvent levererat med en pålitlig service och lyhördhet för våra behov.”

Om Bioservo: Ledande inom utvecklingen av bärbar robotteknik för medicinska och industriella tillämpningar.

”Vårt sju år långa samarbete med Style4 har präglats av deras konsekventa ansvarskännande och förmåga att snabbt svara på och lösa våra utmaningar.”

Om Cantargia: Framstående bioteknikföretag, noterat på börsen, känt för sina innovativa behandlingar mot cancer och inflammation.

”Vi är mycket nöjda med det arbete Style4 har gjort med vår webbplats, vilket har förbättrat vår närvaro online.”

Om Ombergs Golf: En ledande golfanläggning som erbjuder en exceptionell golfupplevelse med sin natursköna bana och förstklassiga faciliteter.

Adress och kontakt-info

Style4 Solutions AB
Lievägen 3
599 31 Ödeshög

Telefon: 0730 27 90 49
E-post: info@style4.se

Sociala media: 

Hör av dig till oss!

Behöver du hjälp specifikt med Sitevision eller har du andra frågor? Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss.  Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt ärende, så hör vi av oss så snart vi kan. Vi ser fram emot att hjälpa dig med alla dina IT-relaterade behov och frågor.

Nedan ser du vårt kontaktformulär. Fyll i dina uppgifter och din fråga så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!